Windows 10

Få nya och förbättrade Windows när du uppgraderar till Windows 10. Du kommer snart att märka att det är välbekant för Windows-användare, men det ger en mer personligt anpassad upplevelse som tar allt du redan gillar med Windows 7 och 8 till nästa nivå.Med Windows 10 får du en ännu bättre Start-meny med utökade möjligheter och ständig åtkomst till dina favoritappar och personliga koder. Det är inte bara enklare än någonsin att göra fler saker samtidigt. Windows 10 samverkar väl med din befintliga program- och maskinvara så att du kan vara produktiv när du arbetar. Du kan till exempel se upp till fyra appar och alla öppna arbetsuppgifter på en och samma gång.

SKILLNADEN MELLAN OEM OCH RETAIL LICENSER

När du köper Microsoft Windows operativsystem, så finns det olika varianter OEM och RETAIL det gäller att välja mycket noga så man köper korrekt licens för dina behov. Det som skiljer sig mellan OEM och RETAIL är att OEM är inte till för uppgradera ditt nuvarande Windows operativsystem. OEM licens nyckel. Licensen är bunden till den dator du installerar och aktiverar den på. Du kan byta hårdvara i datorn men inte till ett annat moderkort. RETAIL licens nyckel. Licensen är inte bunden till en dator. Byter du dator kan du återanvända licensen. Du får dock bara ha den installerad på en maskin åt gången. Går att uppgradera från tidigare Windows versioner.

  • Registrera dig
Förlorat ditt lösenord? Vänligen ange ditt användarnamn eller e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.